Koronaviruset - ekstraordinær situasjon

Hvilke konsekvenser får utbruddet av koronaviruset for vår service til våre kunder?

 

Vi har varer!

Med unntak av enkelte smittevernprodukter har vi fortsatt god tilgjengelighet på varer. 

Våre leverandører av mykpapir produserer for fullt og kan dekke det ekstra behovet vi har opplevd de siste dagene. Det er ikke nødvendig å hamstre disse varene – men heller fortsette som normalt. 

Smittevernprodukter 

Det har vært en utfordring å få dekket behovet for desinfeksjonsmidler, munnbind, smittefrakker og engangshansker i disse dager, og vi jobber nært med mange av våre leverandører for å få dekket behovet. Vi har dessverre ikke kommet helt i mål – men er glad for at vi har skaffet til veie smittevernprodukter til mange av våre kunder. Vi har vært nødt til å prioritere bestillinger fra helseforetak, kommuner, eldresenter og andre foretak som er hardest rammet av den pågående pandemien. Vi fortsetter å jobbe målrettet mot våre leverandører for å sikre god tilgang til våre kunder. Når varer kommer inn på lager blir de ordrene som er i bestilling plukket fortløpende. Disse blir behandlet manuelt – og ved høye bestillinger vil vi forbeholde oss retten til å dellevere bestillingen – slik at flere får levert varer. 

Samtidig tar vi vårt ansvar og er kritiske til hva vi nå blir tilbudt fra våre leverandører, slik at vi kan være sikre på at de produktene vi tilbyr våre kunder er godkjent til sitt bruk.
Vi leverer varer som før – og kundeservice er bemannet.

Distribusjon 

Vår hoveddistributør Posten Norge AS og Bring har varslet force majeure situasjon, og at de sannsynligvis ikke lenger kan opprettholde sine forpliktelser med henhold til fremsendingstider, leveringstidspunkter og tidsgaranti. Vi kan oppleve lengre leveringstid enn normalt. Ved levering av varer vil ikke mottaker lenger bli bedt om å signere på PDA grunnet smittefare – sjåfør vil registrere GPS koordinater automatisk ved levering.

Kontakt gjerne kundesenter på tlf 33 30 90 00 eller e-post kundesenter@office24.no ved spørsmål om bestillinger og leveringstid.

Ekstraordinær situasjon på valuta og innkjøpspriser 

Vi opplever nå en ekstraordinær situasjon på valuta og innkjøpspriser. Da vi er et selskap som for det meste importerer varer fra utlandet og selger disse innenlands er vi spesielt rammet av den vesentlige svekkelsen av kronekursen som har skjedd de siste dagene. Vi gjør tiltak for å imøtegå denne situasjonen - og disse tiltakene påvirker vår aktivitet og våre priser ut til kunder. Les mer om disse tiltakene HER.

Vi holder hodet kaldt og hjertet varmt. Vi følger de råd og anbefalinger vi får fra myndigheter og Folkehelseinstituttet slik at vi gjør vår del for å unngå spredning av Koronaviruset, slik at vi så raskt som mulig kan være tilbake til normal drift igjen.