Reduser Sykefraværet

Reduser smerter, unngå belastninger og jobb mer effektivt med en ergonomisk datamus

 

Vi vet at flere timers arbeid foran en dataskjerm med mus og tastatur er med på å skape flere sykefraværstimer på arbeidsplassen. Dette er dyrt, både for selskapet og de ansatte.

En undersøkelse utført av SINTEF viser at opptil 17 % av de ansatte som har sykefravær, ender opp med langvarig sykemelding (mer enn 2 uker). Studien viser videre en gjennomsnittlig kostnad på € 1 300 for hver sykefraværsuke.

Ta sykefraværsproblematikken på alvor! I 25 år har Contour Design utviklet produkter og løsninger som forhindrer belastningsskader som kan oppstå ved omfattende bruk av datamaskiner, mus og tastaturer. Detter er lidelser som ofte er årsaken til sykefravær blant kontorarbeidere.

 

En nordisk studie viser at 65 % opplever at ergonomisk utstyr øker effektiviteten, og hele 99 % opplever at en sentrert mus i betydelig grad reduserer smerte og ubehag forbundet med musearbeid. Du kan nå prøve Rollermouse RED helt kostnadsfritt i 14 dager - kontakt oss for kostnadsfritt lån - og se hva en ergonomisk arbeidsstilling kan gjøre for å hindre belastninger. 

Kontakt oss for gratis prøve av Rollermouse i 14 dager. 

Telefon 33 30 09 00

E-post kundesenter@office24.no