Office24 og Sundhagen Kontorservice fusjonerer


 

Office24 og Sundhagen Kontorservice AS fusjonerer. 

 

Sundhagen Kontorservice AS ble etablert sommeren 2004, og har kunder primært Oslo og Akershus.
Sundhagen Kontorservice er en totalleverandør av kontor, lager, datarekvisita, og trykksaker, og de har dyktige ansatte med lang erfaring i vår bransje.

 

Dagens produktsortiment opprettholdes, og med vår kunnskap, erfaring, brede produktsortiment og logistikksystem skal vi fortsatt sørge for at våre kunder får de beste løsninger tilpasset sine individuelle behov.

Vi gleder oss over å kunne samle så mye erfaring og kunnskap i ett selskap. Fusjonen vil også bidra til økt konkurransekraft som våre kunder igjen vil nyte godt av. 

 

Office24 er en av de største norskeide aktørene i Norge innenfor kontor og datarekvisita, kontormaskiner, print- og dokumentløsninger, kontormøbler, firmagaver, bedriftstøy og profileringsartikler. Selskapet har dyktige medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring innenfor sin bransje. Vi har salgskontorer i Tønsberg, Sandefjord, Oslo, Bergen, Hønefoss og Hamar - og leverer varer til bedriftsmarkedet i hele Norge.

 

Office24 vil med dette være en betydelig aktør innenfor kontor og datarekvisita, kopi- og kontormaskiner, kontormøbler og interiør, firmagaver og profileringsartikler. Office24profil er en del av Office24, samt medlem og medeier i GOSH som er Norges største kjede i gave og profilbransjen.

 

Vi er glad for å kunne samle så mye erfaring og kunnskap i ett selskap, noe som våre kunder vil nyte godt av.