Produkter til en ny kontorhverdag - Covid-19 hurtigtest

Vi er tilbake på jobb igjen, men arbeidsdagen er ikke akkurat som den var. Vi har hurtigtester og produkter du trenger til å skape en trygg arbeidsplass for de ansatte.

HURTIGTESTER

Presis, rask og trygg SARS-CoV-2 test kit. Testen gir et resultat i løpet av 15-20 minutter. Jevnlige hurtigtester kan redusere smitte innad i gruppert. Hvis du skal ha et arrangement eller kurs er hurtigtester en fin måte å trygge deltakere.

 

 

 

DESINFEKSJON OG HÅNDHYGIENE

Servietter til desinfisering av kontorpult, telefon og egen rekvisita, hånddesinfeksjon og overflatedesinfeksjon. Gjør produktene tilgjengelig til gjester og ansatte, slik at man på en enkel måte kan unngå unødvendig smitte.

ERGONOMI TIL HJEMMEKONTORET

Vi har alt du trenger til hjemmekontoret. Nå er det mange som kan oppleve at ergonomien ved kjøkkenbordet ikke er helt som den burde. Vi har enkle og flotte løsninger som hjelper de ansatte med god ergonomi i hjemmet. Unngå musearm, belastningsskader, stiv nakke og såre øyne, og forebygg sykefravær med god ergonomi hjemme. Enkelte som har bærbar PC som sitt arbeidsverktøy kan oppleve utfordringer ved bruk av mindre skjerm og lite tastatur. Da vil enkle grep som et laptop stativ og ekstra tastatur gjøre stor nytte. Varier arbeidsstillingen så mye som mulig - ta små pauser og gjør enkle øvelser for å løse på stramme muskler.

RENHOLD OG HYGIENE

Godt renhold har aldri vært så viktig som nå, og gode rutiner for renhold av kontaktflater, pauserom, dørhåndtak og kontorplasser vil bidra til å skape et trygt arbeidsmiljø for de ansatte. Vi har alt du trenger, vaskemidler, vaskemaskiner til gulv, renholdsrekvisita, mopper og kluter. Ta en prat med en av våre dyktige ansatte hvis du har spørsmål eller trenger råd om rengjøring.

ALT TIL KONTORET

Alt du trenger til den nye kontorhverdagen. Det har skjedd store endringer i hvordan vi møtes, hvor vi jobber og hvordan vi jobber. De fleste arbeidsplasser vil være preget av endring i lang tid fremover - og det er viktig å legge arbeidet godt til rette for de ansatte slik at smittespredningen av koronaviruset begrenses. 

MERKING

Klistremerker til gulv, vegg eller andre glatte flater som oppfordrer ansatte og gjester til å holde god avstand. Passer perfekt i kasseområdet i butikker, i kantina, til merking i heisen og til avstandsmerking på gulv. Gi ansatte og besøkende en påminnelse om å holde avstand ved kaffemaskinen, på møterommet, i trappen og i heisen. 

SKILLEVEGGER

Skillevegger i klar PVC plast gir en effektiv sosial distanse innendørs og utendørs. Vi tilbyr skillevegger til skrivebord eller gulv, som passer perfekt til å unngå smitte i åpent kontorlandskap , skoler, universiteter med lesesaler, kantiner, restauranter, produksjon og industri. Skilleveggene er svært robuste, fleksible, og enkle å flytte på og sette sammen.