Om oss

 

Office24 er en av de største norskeide aktørene i Norge innenfor kontor og datarekvisita, kontormaskiner, kontormøbler, kontorrekvisita, firmagaver og profileringsartikler. Selskapet har dyktige medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring innenfor sin bransje. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store bedrifter. Vi leverer både til det private næringsliv og til offentlig sektor. Forbrukermarkedet benytter oss hovedsakelig gjennom vår butikk som holder til i Tønsberg. Vi har salgskontorer i Tønsberg, Sandefjord, Oslo, Bergen, Hønefoss og Hamar - og leverer varer til bedriftsmarkedet i hele Norge. 

Vi kan tilby løsninger fra markedets beste leverandører - med fokus på kvalitetsprodukter som tilfredsstiller de fleste behov. Vi kan skreddersy en optimal løsning basert på våre kunders behov.

Office24Profil er medeier i Gosh! kjeden som er den største leverandøren i Norge av profileringsartikler, gaveartikler, profilklær og arbeidsklær. Office Profil har sin egen webside med mer informasjon om profilvirksomheten office24profil.no

Vårt produktspekter omfatter:

Kontor- og datarekvisita

Med mer enn 10.000 artikler gir vi deg tilgang til markedets største utvalg

Møbler/interiørStort og spennende utvalg av kontormøbler og interiør. Fra norske kvalitetsmøbler til det ypperste av italiensk design. Bredden, dybden, kunnskapen og komforten finner du hos oss.

Kopi- og KontormaskinerKontormaskiner av alle kategorier. Om du trenger avanserte storanlegg for masseproduksjon av utskrifter, eller en kopimaskin, printer, bærbare datamaskiner, post og papirbehandling, makulering, innbinding eller en enkel regnemaskin – vi leverer det du trenger.

Profileringsprodukter Vi tilbyr alt du kan tenke deg av profileringsprodukter. Giveaways, elektronikk, reflekser, reklamepenner, kontorartikler, handlenett, isskraper, termokopper med mer – listen er lang. Spør oss gjerne om du trenger litt tips eller inspirasjon. Og vi tar compliance management på alvor – så du skal være sikker på at produkter som drikkeflasker, elektriske produkter, leker, verneprodukter og lignende har dokumentasjonen på plass og er sikre og trygge produkter å bruke for deg og dine kunder.

Gaveartikler - Om du er på utkikk etter en julegave, sommergave, premie til en konkurranse, gave til en ansatt som fyller år eller har jubileum – vi har ett bredt spekter av gaveartikler som passer enhver anledning.

Profilklær og arbeidsklær - Er du på utkikk etter sportsklær til bedriftslaget, flotte skjorter med brodering eller t-skjorter med trykk, vernetøy eller andre tekstiler? Vi har ett stort utvalg av kvaliteter og prisklasser, og gir deg gjerne gode råd for å finne de klærne som passer ditt bruk.  

Smittevern - Smittevernutstyr for en trygg arbeidshverdag. Vi tilbyr ett bredt utvalg av desinfeksjon, munnbind, hansker og smittevernsfrakker. Spør oss om du har behov for merking av lokaler eller skillevegger for å skape en effektiv sosial distanse innendørs, og unngå smitte i åpne landskap som kantiner, butikker, i produksjoner og industri.

Ergonomi - Produkter og løsninger som kan bidra til å skape en god kontorhelse og redusere sykefraværet. Vi har løsninger som passer både hjemme og på kontoret.

Emballasje -  Bredt utvalg av emballasje. Hos oss finner du alt du trenger til lager, nettbutikk eller kontor. Esker og kartonger, plastemballasje, konvolutter, pakketape og folier – du finner alt du trenger til kontoret hos oss.

Audiovisuelle hjelpemidler - Alt innen lyd og bilde. Vi designer og setter sammen de riktige løsningene for møterom i alle kategorier. Alt fra enkle arbeidsrom til sofistikerte styrerom eller til store utstyrte auditorier. Projektorer, lydanlegg, videokonferanse, enkle skrivetavler eller digitale tavler, infoskjermer, styringssystemer og akustikkprodukter.

Kopi- og Kontormaskiner  - Kontormaskiner av alle kategorier. Om du trenger avanserte storanlegg for masseproduksjon av utskrifter, eller en kopimaskin, printer, bærbare datamaskiner, post og papirbehandling, makulering, innbinding eller en enkel regnemaskin – vi leverer det du trenger.

Kantineprodukter og kaffe- og vannautomater  - Rent, friskt og kaldt vann, med eller uten kullsyre - kaffe, cappuccino, kaffe latte eller varm sjokolade – vi har de gode løsningene.

 

Vi er din leverandør av en enklere kontorhverdag, og tilbyr løsninger som er tilpasset deg som kunde:

 • Rekvisitaskap / lager
  • Du har eget lager av rekvisita, mykpapir, kantine, emballasje o.l. som Office24 fyller på til avtalte tider. I tillegg kan du bestille varer utover dette
 • Bestillingsliste
  • Office24 utarbeider ferdige bestillingslister på de varene du bruker mest og leverer etter nærmere avtale
 • Kundesenter
  • Du kontakter oss når det er behov for varer, og vi distribuerer etter nærmere avtale. Telefon eller epost benyttes.
 • Fast kontaktperson
  • Du kan få en fast kontaktperson som gir tett oppfølging
 • Netthandel
  • Du bestiller selv varer til kontoret på vår netthandel. Bestillinger kan gjøres hele døgnet.
 • Butikk
  • Office24 har en butikk som finnes i Tønsberg, og her kan både private husholdninger og bedriftskunder handle.

 

Totalt i Office24 er vi 31 medarbeidere fordelt på Tønsberg og Sandefjord, Oslo, Bergen, Hamar, Hønefoss, Lørenskog og Trondheim. Selskapet har i en årrekke hatt gode resultater og er å betrakte som markedsledende i vårt primærmarked.

Hovedkontoret ligger sentralt plassert på Træleborg i Tønsberg.